Topp tre i Luleå Hockey:

1. Emil Larsson

Bra kemi i kedjan med Harju och Einar Emanuelsson. Ett mål under ordinarie tid och ett straffmål. Växer alltmer in i rollen center

2. Erik Gustafsson

Målskytt för andra gången på tre matcher och var på isen totalt 26 minuter och 44 sekunder. Viktig defensivt, men hotade även offensivt flera gånger.

3. Karl Fabricius

När utvisningarna haglade som spön i backen för LHF fick trotjänaren Karl Fabricius slita hårt. Det gjorde han med den äran.

Tre saker vi lärde oss:

...Att utvisningarna höll på att kosta matchen. Normalt så disciplinerade Luleå drog på sig totalt 16 utvisningsminuter i matchen och det kostade kraft. Nu redde man ut situationen ändå, men bägge baklängesmålen kom i numerärt underläge.

...Att Luleå älskar straffar. Det vimlar av straffspecialister i den här upplagen av Luleå Hockey och segern mot Rögle var lagets fjärde på fem straffavgöranden.

...Att det flyter på bra nu. Luleå lämnar Ängelholm med två poäng och fjärde raka segern. Ändå gör man egentligen ingen bra match. Men medgången som präglar LHF just nu smittar av sig på självförtroende och ger också resultat.