Den finländske landslagsforwarden Julius Junttila, som ådrog sig en fotfraktur och bara spelade 35-SHL-matcher, sköt tio poäng (3+7) under sitt första i Luleå Hockey.

Under tisdagen berättade Sporten att Luleå Hockey, enligt uppgifter, nu överväger att bryta det avtal som finländaren har ett år kvar på.

LÄS MER: Hans kontrakt med Luleå Hockey kan brytas

Nu kommenterar general managern Stefan "Skuggan" Nilsson uppgifterna.

– Junttila har avtal med oss nästa säsong. Det är det som gäller. Sen har vi kommunicerat med Junttila, och det är han själv inne på – att han inte var nöjd, och vi är inte heller nöjd, med fjolårssäsongen. Men han har ett avtal som gäller för nästa säsong. Det är det som gäller, säger Stefan Nilsson.

Kommer det avtalet att fullföljas?

– Jag går inte in och lovar eller någonting, utan han har ett avtal nu som gäller. Något annat kommenterar jag inte.

Överväger ni att bryta det avtalet?

– Som jag säger: Vi har ett avtal med honom. Något mer säger jag inte i det här läget, faktiskt.

Förra veckan bröt Luleå Hockey kontraktet med Daine Todd och klubben är således ute på både center- och backjakt.

– Det känns positivt i den här centerfrågan, men när det kan bli något presenterat är det svårt att sia om. Backfrågan är nu också att vi ska hitta en ersättare till Daine då, säger "Skuggan" och fortsätter:

– Där har vi också lite krokar ute och lite namn som känns intressanta, sen vet man aldrig hur länge de här processerna tar. Det är många turer kring det och det är säkert andra klubbar som också är intresserade av de här spelarna. Men vi har namn som vi jobbar på.

Hur ser backmarknaden ut?

– Generellt är det inte jättemycket namn ute. När vi då pratar om centrar och kanske backar som kanske tillhör toppen på våra lag. Det är inte jättemycket namn där ute, marknaden är inte stor. Men man får inte ha panik, utan det kommer att lösa sig och det kommer bli bra.

Sporten har tidigare avslöjat att Luleå Hockey visar intresse för NHL-meriterade centern Joey Hishon, som spelade i Jokerit förra säsongen och som har ett avtal med KHL-klubben även över kommande vinter.

LÄS MER: Luleå Hockey intresserat av NHL-meriterad center