– Det var helt klart en spännande match. Ingenting var klart förrän i slutet av matchen, men det är alltid jämna matcher när vi spelar mot varandra. Men vi vann för att vi har ett jämnt och bra lag med bra spelare på alla positioner, säger tränaren Ulrika Stoltz.

Evelina Olofsson valdes till matchens lirare, något hon var glad över:

– Det känns underbart. Jag hade en ganska trög start, jag var inte riktigt där men det blev bättre. Nu ska vi fira med en massa godis, säger hon.

Artikelbild

| Glädjen var stor när Boden vann Lilla VM i Malmberget.

– Det känns bra, vi har kämpat hårt. Vi var inte med i början men sedan kände alla att de hade en plats i laget, säger Nora Blom.

– När alla började kämpa för varandra och försvaret satt så började vi dra ifrån. Då kände jag att vi tar det här, säger Line Hegglund.

Allstar-laget består av: Nellie Molander Norrfjärdens IF, Felicia Gustavsson Bodens BK, Lisa Stoltz Bodens BK, Josefin Bäckvall Strömnäs GIF, Alva Adeholm Bodens BK, Wilma Lund Kiruna handbollsklubb, Tindra Hagström Kiruna handbollsklubb.

Stipendier för Årets idrottsutövare gick till Pontus Hörnström Kiruna för pojkar, och Alva Adeholm Bodens BK för flickor.