Det går aldrig att slappna av i hockey.

Mentalt var LHF redan i förlängningen när norske Rosseli Olsen avgjorde för Frölunda med bara tre sekunder kvar på matchuret. Vissa förluster kan vara riktigt brutala. Det här var en sådan.

Spelidén fungerar ändå.

Ett sent återbud på Niklas Olausson och Johan Harju borta med skada. Dessutom en icke namngiven spelare som fick ett migränanfall innan matchen. Trots det bjöd LHF upp till dans i Scandinavium. Man förtjänade minst en poäng.

Bra moral i laget.

Tre gånger tog Frölunda ledningen. Tre gånger kvitterade Luleå. Det tyder på att det finns en stor dos moral och vilja i laget. Man ger inte upp. Man tokchansar inte heller offensivt, men tar vara på de lägen man får. Det är något att ta med sig.När Frölunda lyckas göra segermålet sent var det för sent att resa sig.

Einar fortsatt het.

Einar Emanuelsson strålar av självförtroende på isen just nu. Den Kirunabördige 20-åringen noterades för ytterligare två assist denna kväll och har nu producerat 8 (4+4) poäng hittills på lika många matcher. Ett imponerande poängsnitt.

Räkna med jämna matcher när Luleå är i farten.

Av lagets åtta matcher har sex avgjorts med uddamålet, varav fem gått till förlängning. Endast i hemmaplumpen mot HV71 (0—3) och bortaförlusten i Örebro (2—0) har det skiljt mer än ett mål.