Omark: "Jag har då inget agg mot honom"

Uppgifterna om att Robin Kovács har skrivit på för Örebro har rört upp mycket känslor bland Luleå Hockeys supportrar. Nu uppmanar Linus Omark alla att lugna ned sig. ”Jag har då inget agg mot honom – även om han är en duktig spelare och jag hoppas att han stannar i Luleå”, säger han till Hockeysverige.

"Även om Robin är klar eller inte klar, det vet jag inte, så kommer han ge allt för Luleå Hockey nu", säger Linus Omark.

"Även om Robin är klar eller inte klar, det vet jag inte, så kommer han ge allt för Luleå Hockey nu", säger Linus Omark.

Foto: Petra Älvstrand/Pär Bäckström

Ishockey2019-11-14 08:34

Även han har tagit del av uppgifterna om att Robin Kovács ska ha skrivit på för Luleå Hockeys konkurrent.

– Jag såg det. Det spelar ingen roll. Det är så branschen fungerar. Även om Robin är klar eller inte klar, det vet jag inte, så kommer han ge allt för Luleå Hockey nu. Det är inget som Luleå-fansen behöver oroa sig för, säger Linus Omark till Hockeysverige.

Han påpekar att det är vanligt att spelare tidigt gör klart med nya klubbar i en del länder.

– Jag har aldrig gjort klart så tidigt. Men jag förstår att spelare funderar. Man kan åka på en skada och inte vara attraktiv efter det, säger Linus Omark.

Robin Kovács dementerade för några dagar sedan uppgifterna om Örebro.

– Jag har fått förslag från andra klubbar, det är inget att sticka under stol med, men jag är inte klar för någon ny klubb, sa han till Sporten i lördags.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!