Notviken har tagit division II med storm.

Och under uppehållet förstärker de laget ytterligare.

Anna Carlsson-Dahlberg har skrivit på för klubben och kommer vakta Notvikens mål under höstsäsongen.

Artikelbild

| Anna Carlsson-Dahlberg vill inte vara fjärdemålvakt i Piteå - istället väljer hon att förstärka målvaktssidan för Notviken i norrtvåan.

- Det ska bli jätteroligt. Jag har varit och tränat med Notviken några gånger och det verkar vara ett roligt och bra gäng, säger Carlsson-Dahlberg.

Hon lämnar sin plats i Piteå IF som andremålvakt och ser istället fram mot att få spela med topplaget i division II.

- Målet är att få stå några matcher och göra bra ifrån mig, säger hon blygsamt och fortsätter:

- Notviken har en bra målvakt just nu så det blir att kämpa.

Artikelbild

| Anna Carlsson-Dahlberg vill inte vara fjärdemålvakt i Piteå - istället väljer hon att förstärka målvaktssidan för Notviken i norrtvåan.

Var det ett svårt val att lämna Piteå IF?

- Ja, men ändå ganska lätt. Piteå håller på att värva en ny målvakt och jag ser det inte som ett val att vara fjärdemålvakt. Jag vill spela, säger Carlsson-Dahlberg.

Det har under en längre tid varit klart att Piteå IF letar efter en förstärkning på målvaktssidan. Klubbens sportkommitté är just nu i Tyskland för att värva VM-spelare.

Kritiserad
Anna Carlsson-Dahlberg har fått utstå en del kritik för sina insatser under stjärnmålvakten Stephanie Labbés skadefrånvaro - men det är ändå med både sorg och glädje hon lämnar allsvenska Piteå.

- Klart jag kommer sakna Piteå. Det är tufft att lämna laget, de betyder mycket för mig. Men nu ser jag fram emot att få spela.

Innan hon kom till Piteå har hon spelat i Norrsken samt Alvik i Norrettan. Men också Avesta i division III och division II-klubben Västanfors från Fagersta. Och att hon i dag är bosatt i Luleå gjorde valet enklare.

- Notviken hörde av sig till mig och nu är alla papper klara. Jag ser fram emot det här. Det blev tillslut ett lätt val när jag också bor här, säger hon.