Vi har tidigare berättat att 28-åriga Elin Näslund från Gällivare varit en av fem kandidater till att delta i dejtingsåpan "Ensam mamma söker". Efter intresset från beundrare runt om i landet har hon valts ut som deltagare vid sommarens inspelningar.

Enligt produktionsbolaget har "ansökningarna från singelkillar strömmat in" och Näslund har varit en av de tre som fått flest intresseförfrågningar.

– Wow, jag har inte kunnat smälta det ännu. Det känns overkligt men superkul. I två år nu har jag inte riktigt tagit mig tiden till att dejta, men nu är jag redo, säger hon i ett pressmeddelande.

Artikelbild

| Elin Näslund och programledaren Jessica Andersson.

LÄS MER: Söker kärleken i tv: "Något som lockat"

Elin Näslund är gruvarbetare till yrket och ordföranden i IF Metall Malmfälten och lever med fyraåriga dottern Freja, som även kommer figurera i programmet.

I en tidigare intervju med nöjesredaktionen berättade hon om förväntningarna på tv-serien.

– Jag kommer vara väldigt öppen för det mesta, egentligen vad som helst, det här är ett tillfälle att träffa någon. Uppenbarligen har det inte fungerat tidigare så jag borde testa något nytt (skratt).

Säsongen av "Ensam mamma söker" kommer sändas 2019 och övriga deltagare blir Camilla Backman från Västerås och Theodora Larsson från Borås.